Skip to main content
  • Warmoezierstraat - Delft

    Heerenhuisch de Frisse Vis zoekt een nieuwe tijdelijke huisgenoot! Wij zoeken een gezellige gast om in de periode april-augustus ons huis weer compleet te maken! Perfect te gebruiken als uitvalsbasis om het Delfts studentenleven te leren kennen, aan een prachtpand naast het station en dichtbij alles wat je hart begeert. 31 maart houden wij een instemming om een leuke gast tijdelijk toe te voegen aan ons huis!Ons huis bestaat uit 5 studenten, allemaal lid van de studentenvereniging Virgiel, van eerste tot vierdejaars. Onder ander ons zon overgoten dakterras is perfect om pilsjes te drinken met huisgenoten of wie dan ook. Verder zijn we een lekker actief huis dat veel samen doet en activiteiten organiseert, onder andere met wekelijkse huisavonden, date-diners, tour des parents en nog veel meer. Iedereen is welkom op onze instemming, ook is er een kans op vast als je volgend jaar bij Virgiel gaat of er al bij zit. Als het jou leuk lijkt om langs te komen om een biertje te drinken, laat even wat weten over jezelf bij ghkurvers(apenstaartje)g()mail(punt)com en misschien zien wij jou 31 maart!Liefs de mannen van Heerenhuisch de Frisse Vis.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Voldersgracht - Delft

Van Hallstraat - Delft

Beestenmarkt - Delft

Rotterdamseweg - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.