Skip to main content
  • Voldersgracht - Delft

    Beste kamerzoekenden,Per 1 maart komt er een kamer vrij op Voldersgracht 9. De kamer is redelijk ruim met een oppervlakte van ongeveer 19 vierkante meter. De huurprijs is 550 euro. Je zult de keuken, douche en wc gaan delen met mij, Rafaël, een tweedejaars werktuigbouwkunde student aan de TU Delft. Ik vind het leuk om te sporten, muziek te maken, te tekenen en nog veel meer. Het lijkt mij ook gezellig om samen te koken. Het huis ligt midden in het centrum, dus alles is lekker dichtbij: 2 min. lopen naar de Albert Heijn en 8 min. fietsen naar de TU. Stuur bij interesse gerust een berichtje, het liefst met foto. Groeten, Rafaël


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Van Leeuwenhoekpark - Delft

Aan 't Verlaat - Delft

Brabantse Turfmarkt - Delft

Derde Werelddreef - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.