Skip to main content
  • Van Hasseltlaan - Delft

    Hoi Kamerzoekende Delftenaren,Vanaf ongeveer 20 februari komt er een kamer vrij in ons mooie huis op de Van Hasseltlaan op rolafstand van de Jumbo. De kamer die vrijkomt is 17m2, kost 453 euro inclusief alles en heeft uitzicht op de grote tuin waar we in de zomer kunnen chillen. Je komt te wonen met 3 huisgenoten, die allemaal in het eind van hun bachelor of master zitten. We zijn een sportief huis waarvan 2 ook actief bij Scoop zijn. We koken graag samen en als het uitkomt drinken we ook een biertje samen onder genot van een spelletje. We hebben een goeie geluidsinstallatie in de keuken en GR die vaak aanstaat en 2 koelkasten waarin in altijd bier koud staat. Laat in je berichtje vooral weten wat jij zoekt in een studentenhuis.Groetjes,Djimin, Justin & Rithik


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Koornmarkt - Delft

Venezuelastraat - Delft

Groenlandselaan - Delft

Jacoba van Beierenlaan - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.