Skip to main content
  • Van Bossestraat - Delft

    hoi!We zijn in de Van Bossestraat op zoek naar een vijfde huisgenootje.we wonen gemengd man/vrouw, bachelor/master, nederlands en internationaal. bij ons thuis organiseren we elk jaar halloweenfeestjes en kerstdiners, ook hebben we geregeld movienights en kijken we samen een film op de beamer in de woonkamer.de kamer is 420 euro pm voor 18 vierkante meter, en dan zit je op 2 stappen loopafstand van de legendarische buurt snackbar. ook ben je dan de enige gebruiker van de douche beneden!de kamer komt vrij vanaf april (de precieze verhuisdatum wordt nog besproken) stuur een berichtje met wat informatie over jezelf als je wilt komen naar de instemming op 22 maart! groetjes van VBS!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Koornmarkt - Delft

Venezuelastraat - Delft

Groenlandselaan - Delft

Jacoba van Beierenlaan - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.