Skip to main content
  • Van Adrichemstraat - Delft

    Op zoek naar een nieuwe woning? Kijk dan niet verder! Wij bieden een prachtig appartement met een eigen berging aan. De woning is gelegen boven een Plus supermarkt en biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur. De woning is voorzien van enkele start meubels waardoor u direct kunt intrekken. De ruimte bestaat uit een woonkamer, slaapkamer en keuken. De keuken is voorzien van een oven en vaatwasser. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en kom zelf ervaren hoe fijn wonen hier is!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Van Hasseltlaan - Delft

Brasserskade - Delft

Bagijnhof - Delft

Hendrik Tollensstraat - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.