Skip to main content
  • Sint Sebastiaansbrug - Delft

    [ Dutch speaking only ! ]In ons huis met uitzicht op de de Sint Sebastiaansbrug komt een mooie kamer vrij (12 m2). Daarom zijn we opzoek naar een enthousiaste huisgenoot die ons huis komt aanvullen. We wonen in het centrum op kruipafstand van de Jumbo en Appie en de TU is maar 5 minuten fietsen. We hebben een grote GR waar genoeg ruimte is voor gezelligheid, zoals samen eten, dinertjes, en spelletjes doen. We wonen nu met drie meiden en één jongen die aan klimmen, hardlopen, fietsen en culturele uitjes doen. In de zomer zijn we vaak in de alpen te vinden. Doordeweeks eten we regelmatig samen en we zijn in voor leuke activiteiten: een weekendje kamperen, of op onze tandem naar het strand. Wij zoeken een oudere jaars student. Ons huis bestaat nu uit een 6e jaars student, een 7e jaars student en een PhD’er maar zowel student als een werkend iemand is welkom! We zoeken een actief persoon die in is voor activiteiten maar ook zichzelf goed kan vermaken. De instemming is op maandag 3 oktober in de avond.Stuur ons een berichtje en we laten je weten of je langs kunt komen!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Ricardishof - Delft

Louis Couperuslaan - Delft

Poortweg - Delft

Hendrik Tollensstraat - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.