Skip to main content
  • Ruys de Beerenbrouckplein - Delft

    ** DUTCH SPEAKING ONLY **Hee vrouwelijke kamerzoekenden!Ben jij op zoek naar een leuk en hecht studentenhuis in Delft? Bij ons komt er (tijdelijk) een kamer vrij!Wij wonen met zijn 7en (3 gasten, 3 chicks en jij) in onze pittoreske “villa” in Hof van Delft. Wij zijn allemaal actief bij verschillende verenigingen. De kamer die vrij komt is 14 m2 en kost €419 p/m incl. Deze kamer komt vrij van oktober t/m december, aangezien Loe5 op exchange gaat. Ons huis staat op rolafstand van de AH, 5 min fietsen van het centrum en na 12 min fietsen kun je in de collegebanken zitten. We beschikken over een ruime tuin, een balkon voor avondzon, een zelfgebouwde bar, BBQ, vaatwasser en alle andere nodige faciliteiten.Iedere maandag avond hebben we huisavond, waar we er elke keer weer wat moois van maken. De rest van de week wordt ook veel samen gegeten en wanneer nodig wordt er hard gestudeerd.Ben jij iemand die in een gezellig huis wilt wonen waar samen veel dingen worden ondernomen, stuur dan een kort berichtje (met foto) over jezelf en wie weet nodigen we jou uit op de instemming op woensdag 26 september!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Ricardishof - Delft

Louis Couperuslaan - Delft

Poortweg - Delft

Hendrik Tollensstraat - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.