Skip to main content
  • Ruivenstraat - Delft

    Hallo kamerzoekenden! Wij zijn opzoek naar een leuke onderhuurder die van September tot en met December in ons gezellige huisje komt wonen! Je komt te wonen in een huis van 4, waar op dit moment twee meiden wonen. We studeren CT en TB, en toevallig zijn we beiden lid bij Proteus. We houden van huisavonden, gezellig samen koken en ondernemen vaak spontane activiteiten!De kamer die vrijkomt is 10 m^2. Het huis ligt op rolafstand van de campus en het is 10 min fietsen naar de supermarkt. In het huis hebben we een wasmachine, vaatwasser (ja ja, echte luxe), GR en een tuin waar we heerlijk kunnen chillen. Vindt jij het leuk om ons huisje compleet te maken? Stuur ons vooral een berichtje over jezelf met wat leuke foto’s! Wie weet zien we je op 24 augustus bij de instemming :)


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Ricardishof - Delft

Louis Couperuslaan - Delft

Poortweg - Delft

Hendrik Tollensstraat - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.