Skip to main content
  • Roland Holstlaan - Delft

    *ONLY DUTCH SPEAKERS*Hi kamerzoekende meiden!Ben jij opzoek naar een leuke kamer in Delft op 128.3 koprollen van de supermarkt? Dan ben je hier op het juiste adres!Huize Caverne is op zoek naar een leuke ouderejaars chick die ons huis weer compleet maakt. We eten heel vaak samen en hebben elke laatste maandag van de maand een huisavond (duo weer binnen heujj). Afgelopen maanden hebben we de GR versierd met een muurschildering en we zijn van plan om rondom de eettafel een bank in elkaar te klussen. Dus mocht je creative tengels hebben, laat het weten!Je komt te wonen in een gemengd huis met 2 gasten en nog 1 chick. Wouter (23) is een eerstejaars LR master student. Naast studeren is hij 4 x in de week in de gym te vinden in een poging breed te worden. Oja, hij is ook nog soort van lid bij proteus. Jelte (22) is een eerstejaars master bouwko die realityseries kijken stiekem enorm leuk vindt. Hij gaat, net als wout, naar de sportschool en is actief lid bij obvius. Selene (20) is eerste jaars TN op de Haagse Hoge. Naast studeren roeit ze (wel actief) bij proteus en in haar vrije tijd doet ze alles wat met creativiteit te maken heeft. De kamer waar je komt te wonen is 13 m2 en €360 per maand. Het is ongeveer 7 minuutjes fietsen naar de campus (5 met koffie op) en het station. De kamer is per direct beschikbaar! Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen stuur dan een leuk mailtje met wie je bent, wat je doet en een foto (!), en wie weet zien we je op de instemming op 30 november!Groetjes,Huize Caverne


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Carthuyzerstraat - Delft

Isaak Hoornbeekstraat - Delft

Multatuliweg - Delft

Mahlerstraat - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.