Skip to main content
  • Prins Mauritsstraat - Delft

    Hallo lieve dames,Ik ben zowel opgewonden als een beetje verdrietig om aan te kondigen dat ik binnenkort voor zes maanden mijn knusse kamer verlaat en op zoek ben naar iemand die het geweldig wil overnemen. De huurprijs, inclusief nutsvoorzieningen, bedraagt € 450,- per maand, betaalbaar op de 25e van elke maand.De woning is gelegen in het hart van Wippolder, op loopafstand van de faculteit Bouwkunde en op korte fietsafstand van de universiteit, het stadscentrum en de prachtige Delftse Hout. Bovendien hebben we een supermarkt (Coop) en andere handige winkels direct voor de deur (bakker, apotheek/apotheek, ijssalon in de lente-zomer enz.!). AH, Jumbo, Pathe, enz. liggen op slechts ongeveer 10 minuten lopen.Laat me je iets over het huis vertellen: we hebben een knusse woonkamer, een keuken met eethoek (compleet met een vaatwasser, jaja!), een balkon (heeft wat liefdevolle aandacht nodig), en natuurlijk, essentiële voorzieningen zoals een toilet en een badkamer met wasmachine en droger. Er is zelfs een kleine opbergruimte voor je koffers of lege dozen. De kamer zelf is ongeveer 12 vierkante meter groot, met twee ingebouwde planken (kledingkast en boekenplank) om ruimte te besparen. Het wordt volledig gemeubileerd geleverd. Daarnaast is er een eenmalige aanbetaling van € 900,-, te betalen aan mij.Het huis is momenteel de thuisbasis van vier huisgenoten: drie mensen en een heerlijke kat. Gwen en Chia, allebei dertigers, zijn bezig met hun carrière, terwijl Ariana (23) haar masteropleiding aan het afronden is. Idealiter zoeken we iemand in een vergelijkbare levensfase; misschien ben je bezig met het afronden van je postdoctorale studie of ben je al aan het werk. We zijn een rustig, ontspannen stel dat geniet van een gemoedelijke sfeer. We kletsen soms in de keuken en daarbuiten, maar iedereen respecteert elkaars ruimte.Als dit klinkt als het soort plek dat je graag je thuis zou willen noemen en je bent een master-/PhD-student, een professional of iemand met een passie voor het leven, respectvol, verantwoordelijk, schoon en bereid om er binnenkort in te trekken, stuur dan een bericht mij een bericht met iets over jezelf en een duidelijke foto (als je profielfoto er geen laat zien). Ik kan niet wachten om van je te horen en je mogelijk persoonlijk/zoom te ontmoeten in de week van 12 - 18 februari voor een bezichtiging en een kans om kennis te maken!Om samen te vatten: Wippolder, Delft (zeer strategisch, dichtbij veel bushaltes en winkels) +/- 7 minuten fietsen naar station Delft ‍ Inschrijven is in overleg (strikt mogelijk voor 6 maanden) Huur 450€ per maand (te betalen op de 25e) Borg 900€ (eenmalige betaling)Veel succes en hartelijke groeten,Asha


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Oudraadtweg - Delft

Sint Olofslaan - Delft

Koornmarkt - Delft

Koornmarkt - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.