Skip to main content
  • Paradijspoort - Delft

    Hallo kamerzoekende, Vanaf 1 april komt er een kamer vrij voor onbepaalde tijd in ons mooie huis, gelegen boven de vaste supplier van ambachtelijk ijs, de Lelie en op kruipafstand van de nieuwe Appie en de grote Jumbo op het Bastiaansplein. We wonen op dit moment met een SJBer die net begonnen is met werken, een Proteër in het begin van zijn master en een eind-bachelor tokolid. Eenieder doet zijn eigen ding in dit huis maar er wordt heel regelmatig samen gegeten (BBQ op het balkon\ inbouwfrituur) en een (speciaal)biertje gedronken. Het huis is van alle gemakken voorzien met een luxe keuken met vaatwasser, wasmachine/ droger, rookmachine + laserlights, Playstation met Trackmania en nog veel meer! We zoeken een gezellige Nederlandstalige huisgenoot (man), die in het laatste jaar van zijn bachelor zit of ouder is. Het gaat om een lichte, ruime kamer van ongeveer 10 m^2, maar de meeste tijd brengen we door in de GR. De kosten zijn +/- 350 euro incl GWL, internet en tv. De instemming zal plaatsvinden op 28 maart, waarna je dus al op heel korte termijn onze nieuwe huisgenoot zou kunnen worden! Houd deze avond dus vrij, want het belooft een gezellige boel te worden. Mocht je nog vragen hebben dan kan je ons altijd een berichtje doen. Vergeet aan je mail ook geen uitgebreide omschrijving van jezelf en een recente foto toe te voegen. Hopelijk tot de 28e!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Koornmarkt - Delft

Venezuelastraat - Delft

Groenlandselaan - Delft

Jacoba van Beierenlaan - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.