Skip to main content
  • Oude Delft - Delft

    Hey, wij zoeken een nieuwe onderhuurder! De kamer ligt aan de Oude Delft, perfect in het centrum.De prijs is 375 euro voor 12 m2. (internet en wasmachine ongeveer €15). Echter zit er aan de kamer nog een binnenplaats vast, en heb je je eigen douche!De AH is op een paar stappen afstand, net als de Markt.Je woont samen met 4 andere huisgenoten. We eten vaak samen, en vinden het leuk om af en toe spelletjes te doen. We zijn rustige en gezellige personen, en zoeken iemand die hier bij past.De kamer komt tenminste vrij van ongeveer 3 april t/m 3 juli. Er bestaat een kans dat je na deze periode door kan schuiven en een permanente bewoner kan worden. Ook is er de kans dat je in juli een paar dagen / weken langer kan blijven. In de kamer is al een bed, bankje en bureau aanwezig. De rest zal tijdelijk worden weggehaald. Stuur een berichtje over jezelf met wat informatie, en hopelijk kunnen we snel kennis met je maken!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Koornmarkt - Delft

Venezuelastraat - Delft

Groenlandselaan - Delft

Jacoba van Beierenlaan - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.