Skip to main content
  • Oosteinde - Delft

    Beste mannen,Wil jij deze zomer van 15 juli tot 1 september een kamer in ons huis gelegen aan de mooiste gracht van Delft? (met kans op doorstroom) Heb je altijd al willen wonen in het centrum? Dan is dit je kans! Bij het huis krijg je onder andere een grote GR met keuken, een nog groter dakterras met middagzon tot in de avondschemering, een karperkalender, genoeg bandbreedte voor al je streaming benodigdheden en tering goede koffie. Samen met het huis hebben we elke maandag huisavond, eten we elke dag met elkaar en is er altijd iemand om mee te lunchen. Daarnaast hebben we natuurlijk een kerstdiner, sinterklaas, huisweekend en oudhuisgenotendag. Bijkomend gaan we op pa-zonen dag elk jaar met zijn alle op jacht.Je komt te wonen met 7 gasten die min of meer bij de toko zitten en we zoeken iemand die eind-bachelor begin master is.Lijkt dit je wat? Stuur dan snel een berichtje, en wie weet zien we je snel.Ahoe!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Papsouwselaan - Delft

Koornmarkt - Delft

Taj Mahalplaats - Delft

Oude Delft - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.