Skip to main content
  • Nassaulaan - Delft

    Lieve toekomstige huisgenoot,Voor de periode van 1 juli t/m 10 september komt er een kamer vrij op Nassaulaan (precieze data zijn onderhandelbaar).We wonen met negen meiden van verschillende leeftijden (18-23 jaar) die verschillende studies doen (Bouwkunde, Industrieel Ontwerpen, Nanobiologie, Civiele Techniek, Technische Wiskunde, Life, Science and Technology). We eten vaak samen en houden ervan een drankje en een dansje te wagen, maar je bent ook helemaal vrij om je eigen ding te doen. We vinden het leuk om uitgebreid te koken, biertjes en wijntjes te drinken, spelletjes te spelen en filmavonden te houden!Ons huis is vijf minuutjes lopen naar de TU Delft en tien minuten fietsen naar het station. We hebben een grote gemeenschappelijke ruimte en een heerlijk dakterras waar we vaak eten en/of borrelen.De kamer is ongeveer 14 m2 en kost 315 euro per maand. De kamer is in principe ongemeubileerd, maar in overleg zouden er wat meubels in kunnen staan.Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen voor deze periode of ken je iemand die geïnteresseerd zou zijn? Stuur mij (Sterre) dan een berichtje voor een gesprek. Voor vragen kan je altijd bij me terecht!Liefs, NL


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Papsouwselaan - Delft

Koornmarkt - Delft

Taj Mahalplaats - Delft

Oude Delft - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.