Skip to main content
  • Martinus Nijhofflaan - Delft

    Beste kamerzoekende,Vanaf juli/augustus komt er een kamer vrij in ons mooie appartement van 95 m2 boven de Hoven. De kamer is ongeveer 10 m2 en zal €507 excl. zijn. Het huis beschikt over een wasmachine, vaatwasser, grote berging en ruim balkon met bijna de hele dag zon.Je zal komen wonen in een ruim en relaxed huis, met twee huisgenoten. Wij zijn werkend en afstuderend en zoeken dan ook iemand in dezelfde fase. We eten graag samen, kijken samen een serie of spelen een spelletje. Wij spelen samen in hetzelfde hockeyteam op Hudito, en ook daar zal je altijd welkom zijn voor een biertje. Naast dat je op steenworp afstand van alle winkels in de Hoven (Albert Heijn, Jumbo, Dirk, Hema, Etos, Kruidvat etc.) bent, ben je binnen 10 minuten bij het station, de stad of op de TU campus. Zie jij jezelf hier al wonen, stuur een berichtje met een foto van jezelf en wie weet tot snel!Liefs,Linda en Marit


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Papsouwselaan - Delft

Koornmarkt - Delft

Taj Mahalplaats - Delft

Oude Delft - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.