Skip to main content
  • Lisztstraat - Delft

    Beste toekomende (niet hopen) huisgenoot,Ons huisgenootje gaat ons verlaten en daarom zijn wij opzoek naar een nieuw lid van Huize de Blauwe Wafel. Wij zijn Eva (22) en Sanne (20) en wonen (misschien straks met jou) met zijn drieetjes op de 11e etage van de Lizststraat flat. Hier hebben we mooi uitzicht over het Westland, de Lidl zit naast de deur en binnen 15 minuten ben je met de fiets bij het centrum of de TU.De kamer is circa 16m2 en kost €430 incl. Hij komt vanaf half oktober vrij (precieze datum in overleg). Eva is net klaar mer de Bachelor Life Science and Technology en gaat een bestuursjaar doen bij reisvereniging AEGEE. Sanne studeert ook LST en is wel vaker in de klimzaal of het zwembad te vinden. Bij ons staat de deur altijd open voor een praatje en vinden wij het leuk om samen te eten of een spelletje te doen. Ben je opzoek naar een gezellig huis met weinig verplichtingen, waar je lekker jezelf kan zijn, dan is dit de plek voor jou. Stuur ons een mailtje waarin jij iets verteld over wie je bent en wat je leuk vind. Bonusvraag: Als je een dier was, wat zou je dan zijn, en waarom dat dier?Misschien tot snel bij onze instemming!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Ricardishof - Delft

Louis Couperuslaan - Delft

Poortweg - Delft

Hendrik Tollensstraat - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.