Skip to main content
  • Korvezeestraat - Delft

    Vanaf 22 juli tot eind januari (kans op vast) zijn wij op zoek naar een leuke chick om ons gezellige huis te versterken.Wij zijn een huis bestaande uit 9 huisgenoten, waarvan 5 gasten en 4 chicks. We zijn een dubbel gemengd huis en wonen samen met verschillende verengingen. Elk jaar organiseren we veel activiteiten, zoals een jaarlijks date diner, kerstdiner, Sinterkerst, legendarische huisfeesten en onvergetelijke huisweekenden. Ook hebben we elke week een huisavond, waarbij we het af en toe even flink laten escaleren.We zoeken iemand die net zo actief en sociaal is als wij, en die ook veel te vinden zal zijn in de GR.Als jij denkt dat je perfect bij ons zou passen, stuur ons dan snel een berichtje en wat leuke foto's! We kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Liefssss,Sietse, Max, Ole, Jorrit, Ramez, Sietje, Eva, Dagmar en NoëllePS: instemming is maandag 19 Juni!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Menno ter Braaklaan - Delft

Wassenaarstraat - Delft

Nassaulaan - Delft

Martinus Nijhofflaan - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.