Skip to main content
  • Korvezeestraat - Delft

    Vanaf eind maart zoek ik een nieuwe huisgenoot voor een kamer van ongeveer 9m2 + een kleine gangkast. De keuken, woonkamer, badkamer, aparte toilet en berging delen we met z´n tweeën. Je zal ook vergezeld worden door mijn twee katten, Vino en Olaf. Het is dus een must dat je van katten houdt en ook voor ze wil/kan zorgen als ik er niet ben!Het huis is totaal ongeveer 60 m2 en bevindt zich op de begane grond aan de Leeghwaterstraat, waar we in de zomer regelmatig de bbq aan zetten en buiten genieten van een drankje. We hebben regelmatig wat grotere borrels (zoals kratzitten) en huisfeestjes georganiseerd! Verder blijven onder andere de wasmachine en droger staan, is de douche echt top en zit er een grote keuken in het huis. Daarnaast hebben we een grote fietsenkelder waar je veilig je fiets neer kunt zetten.Ik zit in mijn laatste jaar van mijn bachelor Sportkunde in Den Haag en zal ook eind dit studiejaar klaar zijn. Ik ben actief lid en rugbyer bij SRC Thor en (bijna) altijd in voor een drankje, etentje of om iets anders te ondernemen. Ben jij ook al wat verder in je studie? Houd je van sport, dieren, drankjes doen en leuke dingen ondernemen? Ben je regelmatig thuis om samen te chillen maar weet je ook je eigen weg te vinden in Delft? Misschien is deze kamer dan wel wat voor jou! Laat vooral een berichtje als je geïnteresseerd bent en in het profiel past, wellicht nodig ik je dan uit om kennis te maken :)


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Van Hasseltlaan - Delft

Brasserskade - Delft

Bagijnhof - Delft

Hendrik Tollensstraat - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.