Skip to main content
  • Korvezeestraat - Delft

    't Katerluik zoekt een nieuwe huisgenoot! (V)Studeer jij in Delft en ben je op zoek naar een kamer? Dit is je kans want een van onze huisgenoten gaat ons verlaten! In ons huis op de Korvezeestraat komt een kamer vrij vanaf 12 september. De kamer is 30m2 met een eigen badkamer. Verder deel je een grote GR (+40m2) met keuken met 8 huisgenoten. Aan deze keuken zit ook een balkon waar wij graag wat zonnestralen meepakken. De huur is ongeveer 350,- euro incl. huurtoeslag. Het huis ligt op het TU terrein, dus 3 koprollen en je bent bij je college. Het station en de binnenstad zijn ongeveer 10 min fietsen.Wij zijn een hecht, gemengd huis dat bestaat uit sporters, bankhangers, bierdrinkers en alles er tussenin. We vinden het leuk om samen te eten, een filmpje te kijken of naar een feestje te gaan. Verder organiseren we elk jaar leuke huisactiviteiten zoals een huisfeest, kerstdiner en huisweekend. Zie jij jezelf al bij ons op de bank chillen? Stuur dan een berichtje met wat leuke info over jezelf en een foto en wie weet tot op de instemming op 27 augustus!*No internationals sorry*


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Ricardishof - Delft

Louis Couperuslaan - Delft

Poortweg - Delft

Hendrik Tollensstraat - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.