Skip to main content
  • Koornmarkt - Delft

    Onderhuurder gezocht vanaf half oktober tot juli 2023 met grote kans op doorstroom!!! Daarnaast komt er ook nog een kamer vrij voor onderhuur van eind oktober tot december!Ella gaat na vele mooie jaren nu dan toch de Koornmarkt verlaten; dus er komt een kamer vrij in onze leuke huis! En de kans is groot dat je er na dat jaar kan blijven wonen!De kamer is 14m2 en kost €400 incl. De Appie is één minuut rollen en de TU ongeveer vijf minuten fietsen. Wij wonen nu met 4 chicks (IO, Bouwkunde, Virgiel, Hudito) van 22-25 jaar oud. We houden van lekker koken, dak-borrelen als het mooi weer is, partyen (thuis of ergens anders) en af en toe netflixen met de huiskat Moes op schoot. We zoeken iemand die midden/eind bachelor is (geen harde vereiste), die niet gek wordt na vijf afleveringen Boer zoekt vrouw, openstaat voor bijdragen aan onze United Wardrobe en een jaarlijks mini huisfestival wel ziet zitten. Voel jij je aangesproken of ken je iemand die op zoek is, stuur dan ZO SNEL MOGELIJK (en vòòr vrijdag 30 september) een berichtje over jezelf!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Ricardishof - Delft

Louis Couperuslaan - Delft

Poortweg - Delft

Hendrik Tollensstraat - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.