Skip to main content
  • Klooster - Delft

    ✨ 't Klooster zoekt onderhuur Is de paus je beste vriend? Schrijf je liever in de Bijbel dan dat je eruit leest? Dan is ’t Klooster op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een onderhuur om ons klooster per direct tot begin februari compleet te maken. Je zal in mijn kamer onderhuren, dus we zijn opzoek naar een meisje :))Wij zijn een dubbel gemengd huis en wonen in totaal met 8 (4 gasten en 4 chicks). Met maar 5 min fietsen naar de TU en rolafstand van de jumbo ligt ons huis midden in het centrum van Delft. Ons prachtige grachtenpand heeft een grote GR, ruim dakterras en een aquarium vol vrienden.Met 7 hechte huisgenootjes eet je nooit alleen en is er altijd iemand in voor een biertje. Daarnaast doen we veel activiteiten, zoals oud-huisgenotendag, kerstdiner, tour de chambre, Sinterkaal en huisweekend. Datum instemming volgt spoedig. Interesse? Stuur een berichtje naar Jula!Hopelijk tot snel!! xx 't Klooster


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Ricardishof - Delft

Louis Couperuslaan - Delft

Poortweg - Delft

Hendrik Tollensstraat - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.