Skip to main content
  • Jacoba van Beierenlaan - Delft

    Huize Albatros is op zoek naar een onderhuurder (aug t/m dec)!Wij zijn een groot en gezellig huis van 18 en zitten bij verschillende verenigingen, zoals DSC, Virgiel, laga, enz. We eten elke avond samen en de rest van de dag zijn er altijd wel mensen thuis om samen mee in de GR of aan de bar te chillen. Verder hebben we vaak huisavonden, hele fanatieke potjes beerpong en organiseren we veel andere activiteiten zoals het huisweekend, kerst- en datediners en natuurlijk het jaarlijkse huisfeest!De kamer bevindt zich op de prachtige Jacoba van Beierenlaan, is rond de 14 m*2 en kost ongeveer €360 per maand incl. g/w/e. We zitten 5 minuutjes fietsen van het centrum vandaan, 10 minuten fietsen van de campus en op brakke ochtenden kan er naar de Aldi worden gerold.Stuur een leuk mailtje over jezelf met foto’s , en wie weet zien we je hier komen onderhuren!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Kreekrugpad - Delft

Meermanstraat - Delft

Ireneboulevard - Delft

Willemstraat - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.