Skip to main content
  • Industriestraat - Delft

    Dit is jouw kans op een gasvrije, energiezuinige nieuwbouwwoning met een gesloten garage voor je fietsDe woning is gelegen op een toffe locatie met uitstekende verkeersverbindingen voor auto en openbaar vervoer. Op de fiets sta je binnen 5 minuten in het centrum van Delft met alle faciliteiten en ben je binnen 5 minuten bij TU DELFTHet luxe bijna energieneutrale tweekamerappartement is voorzien van alle gemakken zoals vloerverwarming, verkoeling WKO- en WTW-installaties, moderne apparatuur en grote raampartijen die een prettig woongevoel geven door de mooie lichtinval. Zin om privé buiten te ontspannen? Dan kan je kiezen voor de privacy van jouw eigen balkon of genieten van de gezelligheid van de gemeenschappelijke groene binnentuinen. PS; de foto is ter illustratie.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Carthuyzerstraat - Delft

Isaak Hoornbeekstraat - Delft

Multatuliweg - Delft

Mahlerstraat - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.