Skip to main content
  • Hendrik Tollensstraat - Delft

    Beste kamerzoekenden,Huize Badteend is op zoek naar een nieuwe huisgenoot! wij zijn Jan en Tjipke, 2 studenten die komend jaar richting hun master gaan. Een doet nu bestuur bij zijn studievereniging 'Technologisch Gezelschap' en de ander rond zijn bachelor TN/TW af. De bestuurder is net te dichtgetikt voor een knor, is een ware koning in de keuken, en klopt altijd even aan na een een lange avond om alles te vertellen dat er is gebeurd. De ander zit bij SJB, kan precies één gerecht heel goed maken, en heeft zich zonder na te denken ingeschreven voor de marathon van Rotterdam volgend jaar.We zijn op zoek naar (het liefst) een gast die Nederlands spreekt en rond onze leeftijd (23 jaar) is. Het huis is relatief klein, maar het beschikt over diverse luxe voorzieningen zoals een wasmachine, vaatwasser, en een zieke zelfgebeunde disco-wc. Jouw kamer is 15m2, heeft een prachtig uitzicht richting den haag, en de huur is 385 euries per maand. Het is een vaste kamer, per begin december al beschikbaar.Het huis ligt in de wijk Voorhof, met 6 supermarkten binnen 5 minuten lopen. Daarnaast ben je binnen 6 minuten fietsen op de TU. Lijkt het je leuk om bij ons in te trekken, stuur dan een berichtje met een leuk tekstje over jezelf, en dan nodigen we je misschien 24/25 november uit voor een biertje!Groetjes van Jan en Tjipke


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Cesar Franckstraat - Delft

Singelstraat - Delft

Brahmslaan - Delft

Spoorsingel - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.