Skip to main content
  • Hendrik Tollensstraat - Delft

    Huize Helden van Hendrik is opzoek naar een nieuwe huisgenoot!Omdat een van ons drie helaas gaat verhuizen komt er een plekje vrij voor een nieuwe huisgenoot. De kamer is 10 vierkante meter en heeft mooi uitzicht op de skyline van Rotterdam. Het frame van de hoogslaper en de zwarte kast blijven staan maar verder wordt de kamer leeg opgeleverd. In het huis is een keuken, badkamer, balkon en ruime woonkamer aanwezig die je zult delen met twee huisgenoten. In de woonkamer kun je jezelf vermaken met Mario Kart, Ziggo GO (voetbal en Formule 1 live!), een PS5 en gezamenlijke etentjes zodat je je niet hoeft te vervelen! Waarom je je nog meer niet zult vervelen: je zult het huis delen met twee mooie mannen: Raymond (net afgestudeerd in psychologie) en Geer ( bijna afgestudeerd als offshore engineer). We eten regelmatig samen en kijken vaak voetbal. Af en toe gaan we samen uit eten en op stap. Behalve het schoonmaakrooster zijn er geen verplichting in huis. Over de locatie: je kunt rollend naar een chill winkelcentrum met AH XL, Jumbo en alles wat je kooplustige hartje begeert. Daarnaast zit je in 5 minuten fietsen op de TU, 10 minuten in het centrum èn ben je in 3 minuten op de snelweg als je buiten Delft werkt ;) Stuur bij interesse een berichtje met wat info over jezelf en dan nodigen we je binnenkort wellicht uit voor een kennismaking! Groeten, Huize Helden van Hendrik


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Van Hasseltlaan - Delft

Brasserskade - Delft

Bagijnhof - Delft

Hendrik Tollensstraat - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.