Skip to main content
  • Goeman Borgesiusstraat - Delft

    De kamer bevind zich op een top locatie minder dan 5 minuten lopen van het centrum van delft. De kamer zit in een groot huis gedeeld met andere huisgenoten. Met deze huisgenoten deel je een ruime woonkamer, keuken en badkamers. Ook wasmachines en drogers zijn inbegrepen. Ook is de technische universiteit delft makkelijk met de fiets te bereiken vanaf hier. De kamer zelf is 10m2 groot en is ingericht met een bureau. Bed en kast zijn niet inbegrepen. De kamer is beschikbaar vanaf 1 april en is te huren tot en met september. Bij vragen stuur gerust een berichtje!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Oudraadtweg - Delft

Sint Olofslaan - Delft

Koornmarkt - Delft

Koornmarkt - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.