Skip to main content
  • Donkerstraat - Delft

    Vanaf 1 september een prachtige kamer vrij in de Donkerstraat. Heb jij altijd al een knus studentenkamertje willen huren in de binnenstad? Ben jij een Nederlandstalige mannelijke bachelorstudent in Delft? Dan word jij wellicht onze nieuwe huisgenoot! Huische Kikvorsch is een knus en actief studentenhuis. Er wordt dagelijks samen gegeten, en er zijn altijd wel huisgenoten in voor een spelletje en een biertje. We wonen in totaal met vijf TU studenten van verschillende studies. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om spontane plannen te ondernemen, tegen licht bijtende humor kan, en niet vies is van zijn zooi netjes houden! We zoeken niet naar een corpschlul of een strevertje, maar iets daar tussenin met een aanwezige persoonlijkheidHuurprijs ~€300,- p/m (excl. gas/water/licht)Oppervlak: ~17 m² Degene die de kamer gaat verlaten gaat emigreren en kan zijn meubels niet meenemen. Je kan dus de kamer compleet gemeubileerd (zie eerste foto) overnemen voor een mooi bedrag! Laat ook even weten of je daar interesse in hebt.Heads-up: we zijn geen fan van massale kringverjaardag instemmingen, dus als je ons leuk lijkt nodigen we je uit om een halfuurtje langs te komen om met ons gezellig te theekransen. Hopen je daar te zien! Joejoe


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Ricardishof - Delft

Louis Couperuslaan - Delft

Poortweg - Delft

Hendrik Tollensstraat - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.