Skip to main content
  • De Vlouw - Delft

    Beste [Mannelijk] student, De Vlouw, een groot Virgiel huis waar 16 jongens en één kat samen wonen, ligt in het hart van Delft vlak achter de grote markt. De kleinste kamers zijn ongeveer 20m². De grote woonkamer is voorzien van een bar, een grote twee-deurs bierkoelkast, tafelvoetbal, een grote tv en bovendien is er een ruime keuken dat grenst aan het dakterras waar regelmatig geBBQt wordt. Als huis doen we veel samen: feesten, vakantie, studeren en sporten. Omdat we met 16 man zijn, kun je altijd iemand vinden om iets mee te doen of als je daar juist geen zin in hebt, is altijd ruimte om gewoon te ontspannen. We zijn op zoek naar 1 onderhuurder die met ons wil komen wonen deze periode (of misschien wel langer):Er komt meteen 1 kamer vrij tot eind augustus.Ik hoop dat ik je voldoende geïnformeerd over ons huis. Als je vragen hebt, vraag maar raak! Je bent altijd welkom om langs te komen. Groetjes, Thijs


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Menno ter Braaklaan - Delft

Wassenaarstraat - Delft

Nassaulaan - Delft

Martinus Nijhofflaan - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.