Skip to main content
  • Beverhof - Delft

    Beste studenten,Er komt een kamer vrij in het leukste studentenhuis van Delft; de Beavermansion! De kamer is 12 m2 met een huurprijs van €380. Hier zal je gaan wonen met 4 andere studenten, twee bachelor studenten werktuigbouw en twee master studenten, verspreid over verschillende verenigingen (Virgiel, DSC, Ariston, Groover). Het is een rijtjeshuis, met een hele ruime gemeenschappelijke ruimte en keuken. De jumbo zit om de hoek en naar de TU is het ongeveer 10 minuutjes fietsen. Elke avond eten we samen met de mensen die thuis zijn en wordt erna TV gekeken of spelletjes gedaan, daarnaast pakken we samen feestjes mee waar dat kan. Het huis komt verder met alle gemakken van een reuze TV, 2 koelkasten, vaatwasser, droger (en uiteraard wasmachine), bubbelbad, tuin met BBQ en schuurtje. Voor onze avonturen kan je terecht op onze insta: beavermansion.De huurperiode zal ingaan vanaf 1 oktober. Het betreft waarschijnlijk een periode van 3 maanden, maar er is een kans dat dit langer zal zijn. Daarnaast zal in de kamer een bed en kledingrek blijven staan, dus je kan er praktisch gezien meteen intrekken!Als je geïnteresseerd bent om in onze bubbelende beverburcht te komen wonen, stuur me een PM met een leuk berichtje over jezelf en wie weet zien we je bij onze instemming volgende week maandag 26 september!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Ricardishof - Delft

Louis Couperuslaan - Delft

Poortweg - Delft

Hendrik Tollensstraat - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.