Skip to main content
  • Aart van der Leeuwlaan - Delft

    Lieve kamerzoekende! Binnenkort gaat een van onze huisgenoten ons verlaten voor een avontuur in de VS en een ander gaat samenwonen. Daarom is huize Barbaar op zoek naar twee nieuwe huisgenoten vanaf ongeveer half mei/eind mei. We zijn op zoek naar spontane en gezellige huisgenoten die in het 2de/3de jaar van zijn/haar bachelor zit. Je komt te wonen in een gemixt huis met 4 gasten en 4 meiden (+jullie) die bij verschillende verenigingen actief zijn: Laga, Broach, Obvious, Ariston, SJB, Zaak en Curius. We hebben veel leuke huisactiviteiten zoals Sinterklaas, Kerstdiner, huisavonden, huisfeesten en huisvakanties.In onze grote GR wordt er bijna iedere avond samen gegeten. Daarnaast chillen we vaak samen in de GR en in de zomer op ons mooie dakterras. In de tentamen periodes wil er vaak wel iemand samen studeren in de GR of UB. De AH XL is op loopafstand en binnen 10 minuutjes fiets je naar elke locatie in Delft.Kamer 1 is ongeveer 10m2 en kost rond de 420€ per maand.Kamer 2 is ongeveer 15m2 en kost rond de 475€ per maandIn overleg kunnen enkele meubels overgenomen worden.Lijkt het je leuk om en echte Barbaar te worden? Stuur dan een berichtje met daarin een leuk verhaaltje over jezelf, wat jij zoekt in een huis en enkele foto’s van jezelf.Groetjes Huize Barbaar


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Van Leeuwenhoekpark - Delft

Aan 't Verlaat - Delft

Brabantse Turfmarkt - Delft

Derde Werelddreef - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.