Skip to main content
  • Aan 't Verlaat - Delft

    Lieve huiszoekende (m/v) (no internationals, sorry!),Vanaf 6 mei tot 6 juli komt er een kamer vrij in Maison du Poisson met grote kans op doorstroom dus wij zijn op zoek naar jou!! (helaas moet wel iedereen 31-12-2024 de flat uit vanwege sloop). De kamer waar het om gaat is 22 m2 en kost 534 euro per maand inclusief (ook gemeubileerd zoals te zien op foto's). Als de doorstroom doorgaat zal de huur van die kamer wat lager zijn, rond de €390. Hierbij krijg je ook nog eens 8 gezellige huisgenoten. Op dit wonen hier 5 vrouwen, 4 mannen van gemengde leeftijden (19-24) en verenigingen (Punch, Hooke, Dodeka, Drop, Virgiel, RSAC, Proteus, Variscopic). De studentenflat waar wij in wonen heeft een enorme tuin en een groot park waar wij in de zomer regelmatig bij de bbq te vinden zijn☀️ Wij zijn opzoek naar een gezellige, actieve en enthousiaste huisgenoot. Verder organiseren we ook huisfeesten, thuisfestivals, tour du chambres en chillen we vaak in de GR (soms onder het genot van Mario Kart, soms onder het genot van een spebi of allebei tegelijk). Daarnaast hebben we ieder jaar een kerstdiner, vieren we sinterklaas, hebben we huisavonden, huisontbijt. Altijd wel wat te doen dus !Lijkt dit je wat? Stuur dan even een berichtje met daarin je naam, een leuk verhaaltje over jezelf! Meer informatie over de instemming volgt later nog.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Delft

Van Leeuwenhoekpark - Delft

Aan 't Verlaat - Delft

Brabantse Turfmarkt - Delft

Derde Werelddreef - Delft

Ook leuk om te lezen

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.