Skip to main content
Tandarts in Delft

Als je in Delft gaat wonen tijdens je studententijd, is het verstandig om hier ook een tandarts te zoeken. Vaak moet je elk half jaar voor controle langs en als je een keer dringend mondzorg nodig hebt, is het fijn als je snel terecht kan.

Tandarts vinden in Delft

Ga je in Delft wonen en heb je geen zin om voor je tandarts op en neer te reizen? Zoek dan een nieuwe tandarts in Delft. Op de website zorgkaartnederland.nl vind je een overzicht van tandartsen in Delft. Zo kun je gemakkelijk zien welke tandartsen er in de buurt zitten. Vraag ook eens om je heen bij welke tandarts studiegenoten of vrienden zitten. Misschien weten zij wel een goede tandarts bij jou in de buurt. Als je een idee hebt van welke tandartsen er zijn, dan kun je wat extra onderzoek doen. Niet alle tandartsen nemen nieuwe patiënten aan, dus check dat altijd even. Neem een kijkje op de website en lees ook de recensies als deze er zijn. Ben je aanvullend verzekerd voor mondzorg? Controleer dan ook of de tandarts van jouw keuze een contract heeft met jouw zorgverzekeraar. Als dit niet het geval is, dan kan het zijn dat je minder vergoed krijgt dan bij een tandarts die wel een contract heeft met jouw zorgverzekeraar. Als je een tandarts hebt gevonden die aan al jouw eisen voldoet, dan kun jij je inschrijven. Meestal kan dit via een inschrijfformulier op de website van de tandarts. Neem ook altijd even contact op met je oude tandarts om aan te geven dat je weggaat en of zij jouw dossier willen opsturen naar de nieuwe tandarts.

Tip: vind ook je huisarts in Delft.

Spoedtandartsen in Delft

Heb je met spoed een tandarts nodig? Dan kun je, buiten de reguliere openingstijden om, terecht bij een spoedtandarts. Er zijn verschillende spoedtandartsen in Delft die je gemakkelijk online vindt. Een bezoekje aan de spoedtandarts kost vaak meer dan bij een reguliere tandarts. Houd hier dus rekening mee!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.