Skip to main content
Huisartsen in Delft

Als je in Delft gaat studeren en wonen, is het verstandig om een huisarts in Delft te hebben. Mocht je last krijgen van gezondheidsklachten, dan weet je zeker dat je in de buurt terecht kunt.

Huisarts in Delft vinden

Wil je van huisarts veranderen, bijvoorbeeld omdat je nu in Delft bent gaan studeren? Dan kan dat. Je hoeft hierbij niet, net als bij het overstappen van zorgverzekering, op een nieuw kalenderjaar te wachten. Allereerst is het belangrijk om een huisarts in Delft te vinden, waar jij je prettig voelt. Vraag om je heen aan andere studenten bij welke huisarts zitten en of zij hun eigen huisarts zouden aanbevelen. Als je een idee hebt van welke huisartsen bij jou in de buurt zitten, dan kun je wat meer onderzoek doen. Kijk eens op de website van de huisarts en lees de recensies. Check ook altijd even of de huisarts wel nieuwe patiënten aanneemt.

Tip: zoek ook een tandarts in Delft.

Overstappen van huisarts

Als de huisarts van je keuze nieuwe patiënten aanneemt, dan kun je je inschrijven. Meestal kan dit online via een aanmeldformulier. Neem ook altijd even contact met je oude huisarts op om te checken of zij hebben doorgekregen dat je overstapt naar een andere huisarts en zij je dossier naar de nieuwe huisarts opsturen.

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.