Skip to main content
Eerste hulp in Delft

In geval van nood moet je meteen weten waar je naartoe moet gaan. Hieronder een overzicht van plaatsen waar je terecht kan voor spoedhulp in Delft.

Spoedeisende Hulp (SEH) Delft

Bij de Spoedeisende Hulp kun je terecht als je direct zorg nodig hebt. Als het om zorg gaat die je ook bij de huisarts kun krijgen, dan is het beter om naar de huisarts of huisartsenpost te gaan als dit mogelijk is. Zorg van de huisarts gaat namelijk niet ten koste van je eigen risico. Zorg die je op de SEH ontvangt wel. Je vindt de SEH in Delft bij het Reinier de Graaf ziekenhuis.

SEH Reinier de Graaf ziekenhuis

Reinier de Graafweg 5
2625 AD, Delft
(015) 260 30 60
reinierdegraaf.nl/specialisme/spoedeisende-hulp

Huisartsenpost Delft

Huisartsenpost Schievliet is de huisartsenpost van Delft. Deze huisartsenpost is gevestigd bij het Reinier de Graaf ziekenhuis. Je kunt hier terecht als je direct zorg van de huisarts nodig hebt buiten de reguliere openingstijden van je huisarts. 

Openingstijden spoedhuisarts Delft

De huisartsenpost is van maandag tot en met donderdag geopend van 17.00 - 08.00 uur de volgende ochtend. In het weekend en op officiële feestdagen is de huisartsenpost 24 uur per dag geopend. De huisartsenpost is alleen te bezoeken na een telefonische afspraak via (015) 251 19 30. Houd bij het maken van een afspraak je legitimatiebewijs, Burgerservicenummer, medicatieoverzicht en de naam van je huisarts bij de hand.

Adres Huisartsenpost Delft

Huisartsenpost Delft
Reinier de Graafweg 5
2625 AD, Delft
(015) 251 19 30
hapschievliet.nl

Avond-, nacht- en weekendapotheek

Met spoed medicijnen nodig? Dan kun je terecht bij de spoedapotheek in het Reinier de Graaf ziekenhuis. Naast de reguliere openingstijden (08:00 tot 18:00) zijn zij geopend voor spoedrecepten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Je kunt 24 uur per dag 7 dagen per week bij hen terecht voor goede, farmaceutische zorg.

Adres Dienstapotheek Delft

Reinier de Graafweg 5
2625 AD, Delft
(015) 212 57 60
poliapotheekreinierdegraaf.nl

Belangrijke telefoonnummers bij noodgevallen

Spoedeisende hulp: 112

Politie: 0900-8844

Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Delft Studentenstad

Delft biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Delftse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Delft.

Studeren in Delft

Ga jij studeren in Delft? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Delft

Ga je in Delft studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Delft en de beste studiegerelateerde stages? Heb je hulp nodig bij het maken van een cv?

Wonen in Delft

Ga je studeren in Delft? Dan wil je hier misschien ook wel wonen! Delft is een van de leukste studentensteden van Nederland.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Delft

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Delft Studentenstad.

Gezondheidszorg in Delft

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Delft staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.