Skip to main content

Verkoopmedewerker Keukens

Ben jij opzoek naar een bijbaan waar je leert werken in ons keukenplansysteem én veel contact hebt met klanten? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar collega's die 12 uur in de week willen werken en per 1 of 15 juni kunnen starten. We zijn opzoek naar collega's die met name in de avonden en weekenden kunnen werken. 

Richt jouw carrière nét zo in als een droomkeuken. Duurzaam, slim en waar alles precies op de juiste plek staat. Inspireer duizenden klanten tijdens hun bezoek bij IKEA. Specifiek op de keukenafdeling. Samen met een team van zo'n 40 collega’s. Jouw werk is zoveel meer dan een baan bij onze winkel in Delft. 

Wil je meer weten over hoe het is om bij IKEA Delft te werken, bekijk dan de video's van onze collega's.

 

Over het werk dat je gaat doen

Als verkoopmedewerker op de keuken afdeling ben je een van de belangrijkste IKEA contactpersonen voor onze klanten. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken. Daarnaast ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de verkoop van keukens, apparatuur en accessoires.  Wij hebben een prachtig 3D tekenprogramma, waarmee je met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Ruimtelijk inzicht komt daarom van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Je snapt bovendien de impact van een glimlach en doet altijd net een stapje extra, waardoor klanten met een goed gevoel voor het juiste product kiezen en je hun verwachtingen overtreft. Je bent iemand die goed de balans weet te vinden tussen het klantgericht zijn en het uitvoeren van afdelingstaken. 

 

Wat kun je van IKEA Delft verwachten? 

Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden: 

 • Contractduur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging en uitzicht op vast dienstverband 
 • Uurloon van 15.31 EUR bruto 
 • Extra toeslagen voor zon- en feestdagen én een 13e maand 
 • 27 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) en reiskostenvergoeding 
 • Pensioen regeling 
 • 15% korting op je winkel aankopen, zodat je thuis ook het gevoel van een IKEA showroom kunt creëren. 

 

Wie ben jij?

Als verkoopmedewerker op de keukenafdeling  bij IKEA moet je kunnen werken in een drukke en hectische omgeving waar je altijd klanten en collega’s om je heen hebt. Elke dag is anders. Daarnaast ben je;

 • goed in staat om met verschillende computer programma's te werken
 • klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en voelt goed aan hoe een klant benaderd moet worden
 • een verkooptalent met commercieel inzicht en ervaring in retail
 • een team player
 • vloeiend in het Nederlands 
 • stressbestendig en gewend om in een hectische (retail) omgeving te werken

 

Over IKEA Delft

IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA geloven we in de kracht van velen. We zijn samen beter en sterker. Wie we ook zijn, we creëren als één team, waarbij iedereen een gelijkwaardige rol speelt. Het is een plek waar elk individu wordt verwelkomd. Waar we elkaar ondersteunen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, te leren en het goede voorbeeld te geven. Zodat we samen het beste uit ons werk kunnen halen.

Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien.

Bij IKEA Delft werken zo’n 800 enthousiaste medewerkers die elke dag hard samenwerken om onze klanten te inspireren en goede wooninrichting oplossingen te bieden. 

 

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site.

Als je door de selectieprocedure komt, dan zullen we uitnodigen voor een kennismakingsdag

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Laura via 06-50157594 (je kunt bellen of WhatsAppen)

Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.