Skip to main content

Medewerker ledenservice bij Nationale Postcodeloterij & Vriendenloterij in Amsterdam

Student& parttime Gaston

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker ledenservice bij Nationale Postcodeloterij & Vriendenloterij ben jij student én parttime Gaston! In deze studentenbaan zorg jij dat leden kunnen genieten van hun prijs én stort Gaston ook elke week bij jou een leuk bedrag op je rekening. Doordat je met veel verschillende klanten en vragen in contact komt, is er ruimte om je optimaal te ontwikkelen. Check snel de vacature en ga via SUSA aan de slag bij Nationale Postcodeloterij & Vriendenloterij!

Deze vacature in het kort

 • Voor klantgerichte, sociale en zelfstandige studenten;
 • Werk 16 uur per week, van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.30 - 16.00 uur;
 • Lekker salaris van €12,96 bruto per uur (dat is €14,00 incl. vakantiegeld);
 • Werken in een gezellig team in Amsterdam Zuid.

Wat ga je doen?

Als Klantenservice Medewerker bij Nationale Postcode Loterij en Vriendenloterij leer je alles wat te maken heeft met loterijen, prijzen en goede doelen. Je krijgt echt een kijkje achter de schermen bij een loterij, hoe leuk is dat! Tijdens je inwerktraject krijg je eerst training over prijzenpakketten, gesprekstechnieken en de verschillende systemen, zodat je daarna de deelnemers van de loterij goed kunt helpen! Je kunt onder andere vragen krijgen over adreswijzigingen, gewonnen prijzen of over een lopende campagne. Je hoeft dus geen potentiële leden te benaderen, maar zorgt juist dat de huidige leden ambassadeur worden! Ben jij iemand die energie krijgt van andere mensen helpen? Dan is dit de perfect bijbaan voor jou!

Over Nationale Postcodeloterij & Vriendenloterij

De missie van Nationale Postcode Loterij en Vriendenloterij is om fondsen te werven voor goede doelen door loterijen te organiseren. Met dit geld worden veel belangrijke projecten op het gebied van mens en natuur, cultuur, gezondheid en welzijn mogelijk gemaakt. Jouw team bestaat uit mensen met allerlei verschillende nationaliteiten en achtergronden, lekker divers dus! Bij Nationale Postcode Loterij en Vriendenloterij is er daarnaast veel ruimte voor creativiteit en innovatie. Heb je een goed idee of denk je dat iets beter kan? Geef dit vooral aan en laat jezelf zien!

Jij bent Student&

 • Jij bent HBO- of WO-student en studeert nog minstens een jaar;
 • Jij bent communicatief sterk en hebt ervaring met klantcontact;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands en Engels;
 • Jij bent klantvriendelijk en hebt een vriendelijke stem;
 • Jij minimaal 16 uur in de week beschikbaar;
 • Jij kan zelfstandig werken en bent stressbestendig;
 • Jij kan goed feedback geven en ontvangen.

Solliciteer direct!